balk-uitlaat

Werkwijze

Eerste contact

Indien u graag wilt dat uw hond overdag uit wandelen gaat en u denkt dat Bruno & ko. bij u en uw hond past, stuurt u mij een mail. Daarin vertelt u in ieder geval het ras en geslacht van de hond en op welke dagen hij mee mag. U geeft een tijdstip en telefoonnummer waarop ik u het beste telefonisch kan bereiken, zodat ik contact met u op kan nemen om een afspraak te maken. U kunt mij natuurlijk ook bellen.

Tijdens de afspraak krijgt u een indruk aan wie u de hond toevertrouwt en ik kan uw hond in zijn eigen omgeving leren kennen. Ik vul een opdrachtformulier in en overhandig u de algemene voorwaarden. Indien u gebruik wilt maken van de uitlaatdiensten van Bruno & ko. stuurt u mij het formulier ondertekend terug. Wanneer u besluit niet met Bruno & ko. verder te gaan breng ik de gesprekskosten in rekening. Het kan ook zijn dat ik vind dat uw hond en ik niet bij elkaar passen en dat ik hem niet meeneem met de uitlaatservice. In dat geval breng ik de gesprekskosten niet in rekening.

Mee met hondenuitlaatservice Bruno & ko.

U kunt een voorkeur voor de ochtend- of middagwandeling aangeven. Het tijdstip waarop uw hond wordt opgehaald is afhankelijk van de route. Er mogen per wandeling maximaal zeven honden mee. Bij de deur legt u op een afgesproken plaats een handdoek klaar. Uw hond gaat in de bus veilig in een eigen bench. Als alle honden in de bus zitten, rijden we naar een uitlaatgebied in de buurt, waar de honden los kunnen. Omdat veel honden anders reageren als ze aan de lijn zijn, laat ik het liefst ook nieuwe honden direct los. Na ongeveer een uur rennen, spelen, snuffelen en wandelen gaan de honden moe, maar voldaan terug naar de bus. Daar worden ze eerst afgedroogd en daarna thuisgebracht.